Zalando Essentials Treningsjakke port royale

drxinQUoVa
Zalando Essentials Treningsjakke - port royale

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% bomull

Materiale Sweat

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Krage Hette

Lukking Glidelås

Hettedetalj Hette med snor

Mønster Ensfarget

Detaljer Innstikkslommer

Artikkelnummer ZA821J009-G11

Modellhøyde Modellen er 180 cm høy og har på seg størrelse 36

Passform Normal

Lengde Normal lengde

Ermelengde Langermet

Ermelengde 63 cm i størrelse 36

Totallengde 61 cm i størrelse 36

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Zalando Essentials Treningsjakke - port royale Zalando Essentials Treningsjakke - port royale Zalando Essentials Treningsjakke - port royale Zalando Essentials Treningsjakke - port royale
King Louie SKIRT SHIRLEY POPPY Aline skjørt blue
Meny Lukk
Vårtilbud
Kjøp Bianco Tassel Tailor Loafer JFM17 10 Black Grå Sko Online

Beachlife CACTUS VOLANT BANDEAU Bikinitop shopping bag

Kontaktperson Status

Planstrategi og planprogram/oppstart for rullering av arealdelen er vedtatt i kommuneplannemnda den 06.09.16 for utlegging til off. ettersyn med frist for merknader og innspel den 25.10.16.

Gjeldande arealdel for Hemsedal blei vedtatt den 08.12.2011.

Planstrategien saman med planprogrammet er grunnlag for planarbeidet, det vil sei i praksis at programmet er ein arbeids-, utgreiings- og medverknadsplan for arbeidet med arealdelen.

Kommuneplanen sin arealdel vert utforma av kommunen og fastlegg dei langsiktige og overordna rammene for arealbruken i kommunen. Den skal i utgangspunktet dekke heile kommunen og kan derfor ikkje vere like detaljert som reguleringsplanar. Kommuneplanen sin arealdel er rettsleg bindande. Det betyr at eventuelle byggetiltak må vere i tråd med arealformålet og føresegner til kommuneplanen, eller i tråd med reguleringsplan for område.

Denne sida vert oppdatert etter kvart som planprosessen går fram og nye aktuelle dokument vert utarbeida.

Gjeldande kommuneplan for Hemsedal 2011/2013

Planarkivet planid. 2011001

Lovgrunnlag, veiledarar og vedtaksdokument

Anna Field Fotsid kjole beige/red

T-1491 kommuneplanens arealdel

Grunnlagsdokument

Jordan RISE SOLID SHORT Sports shorts black/white

Notat av 14.11.2016 - Planstrategi 2016 - 2019 og framlegg til planprogram for kommuneplan- arealdel

Saksframlegg, planstrategi 2016-2019 for Hemsedal kommune (Del I) og fastsetting av planprogram for arealdel (Del II).pdf

Vedtak Kst, 01122016, Sak 118_16, Vedtak av planstrategi 2016-2019 for Hemsedal kommune.pdf

Kommuneplan Samfunnsdel 2009/2021

Folkehelseoversikt Hemsedal kommune 2016

Innspill - private og sentrale mynde - Tabell 26.01.17.pdf

Vedtaksdokument

Saksframlegg for kommunal planstrategi og planprogram for kommuneplan - K plannemnd 06.09.16

Møteprotokoll frå K- plannemndmøte den 06.09.16

Norsk science fiction-forfatter.
E-bøker
Publisert

La meg stå frem, først som sist: Jeg simpelthen .

har markedets desidert beste utvalg av engelskspråklige e-bøker, og det til jevnt over uslåelige priser. Den aller beste leseopplevelsen får du med deres lesebrett Kindle (og da mener jeg ikke bare den beste leseopplevelsen av Amazons e-bøker, ikke engang av e-bøker generelt, men bøker i det hele tatt). Det betyr likevel ikke at du er nødt til å kjøpe lesebrettet deres for å nyte godt av utvalget og prisene. Her viser jeg deghvordan du kan lese bøker du kjøper fra Amazon på mobil, på nettbrett, ja, til og med i nettleseren din.

1. Kjøpe e-bøker fra Amazon

Gå til , registrer deg som bruker, legg inn kredittkortet ditt. Nå kan du handle på Amazon med ett klikk. Lettere blir det ikke.

Når du kjøper boken hos Amazon, kan du velge på hvilken enhet (mobil, nettbrett, etc.) du vil ha den levert. Du kan alltids finne den frem på alle enheter manuelt, så det er ikke kritisk om du velger feil, men hvis du vet hvor du vil lese e-boken, velger du bare den enheten fra listen før du trykker «Buy now with 1-click» i høyremenyen.

Uten et Kindle-lesebrett er den beste løsningen for bøker fra Amazon å lese via app.

Søk på «Kindle» i App Store (for iPad/iPhone) eller i Google Play (for Android-brukere). Appen er gratis. Last ned, åpne og logg inn med Amazon-brukeren din. Her vil du finne alle e-bøkene du har kjøpt på Amazon. Trykk på boken, og du er i gang!

Hvis du er tilkoblet Internett, loggfører appen hvor langt du har kommet i boken. Det betyr at du kan veksle sømløst mellom mobilappen, nettbrettappen og PC-versjonen.

På finner du Amazons Kindle Cloud Reader, hvor du kan lese e-bøkene du har kjøpt, direkte i nettleseren. Når du er logget inn, finner du alle bøkene du har kjøpt fra Amazon. Bare trykk på ønsket bokomslag, og les i vei!

Hvis duleser på datamaskinen, og skal til et sted som ikke har Internett-tilknytning, er det også mulig å laste ned en egen programvare til PC-en som du kan laste ned bøkene på og lese dem i.

På Mac kan du også laste ned .

Last ned programmet, installer og åpne. Logg inn med Amazon-brukernavn og -passord, og du får opp alle bøkene dine. Høyreklikk på den du vil laste ned, velg Download. Den dukker da opp inne på listen over «Downloaded Items» til venstre.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre leseropplevelse. Lost Ink Wide Fit SAPHRE KNOTTED BOW SLIP ON PLIMSOLL Slippers light pink

Jeg vet faktisk ikke helt hva det er jeg blogger om, får holde på en stund, så får vi se hva jeg skal kalle det. Veldig hyggelig at du leser bloggen, og kom gjerne med tips og tilbakemeldinger.

Det var en av de kveldene der vi utrolig nok befant oss i stuen samtidig, uten et eneste barn som hadde kommet oss i forkjøpet og kuppet fjernkontrollen.

Fraværet av den forbanna hylingen til ICarly og de andre ufordragelige dubbede amerikanske ungene, var helt fantastisk. (Skal man ha jobb som dubber av slike serier, så trenger en hverken kunne lese eller snakke. Det er nok å kunne beherske ulike nyanser av å hyle, hvine, brøle og le hysterisk.)

Jeg fikk kloa i tryllestaven, og zappet litt rundt. Oppmerksomheten ble fanget av Mesterkokken Heston på NRK2. Jeg er ganske svak for matprogram, og håpte at jegeren ikke skulle merke at vi hadde landet på et slikt.

Foto NRK.NO 

Foto NRK.NO

Men Heston visste hvordan han skulle fange oppmerksomheten til mannfolk også, fordi han gjorde kule og målrettedeting med mat. Det verste min kjære vet, er oversminkede matdamer som ser ut til å oppnå klimaks av fargen og teksturen på et salatblad og to tomater, mens jenteuttrykkene som "himmelsk" "vidunderlig" og "fantastisk" hagler rundt dem som lubne hjerter.

Nuvel, Iallefall så tok Heston frem noen egg, og lovet at han skulle posjere dem perfekt, ved hjelp av noen enkle triks og forutsetninger. Og her snakker vi mannepedagogikk! Han fikk det til å fremstå som veldig enkelt, forutsatt noen helt logiske grunnregler var fulgt. Molekylær gastronomi altså, og jegeren fulgte nøye med.

Nuvel, Iallefall så tok Heston frem noen egg, og lovet at han skulle posjere dem perfekt, ved hjelp av noen enkle triks og forutsetninger. Og her snakker vi mannepedagogikk! Han fikk det til å fremstå som veldig enkelt, forutsatt noen helt logiske grunnregler var fulgt. Molekylær gastronomi altså, og jegeren fulgte nøye med.
Duke CORBIN Skjorte black
Kaffe AGALIA SINDY Jumpsuit midnight marine

Betingelser

Vi tar forbehold om pris + mva i næringssammenheng. Da omfanget ikke er avklart med Skatteetaten enda.

Generelt

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett.

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.

Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Selger

Firmanavn: CSKSHOP Kontaktadresse: Tunvegen 18B, 7058 Jakobsli E-post: [email protected] Telefon: --------- Organisasjonsnr.: 991 646 620

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ordrebekreftelse

Du mottar en ordrebekreftelse på e-post umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen.

Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling. Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Klarna

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Burlington LOBSTER Sokker cobalt
, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.

Levering m.v.

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen eller e-post som følger med ordrebekreftelse, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt.

Mottar kjøperen angreskjema og de nødvendige opplysningene på et senere tidspunkt enn ved levering av varen, begynner angrefristen å løpe fra den dagen kjøperen mottar angrerettsskjema og opplysningene. Har kjøperen ikke mottatt tilstrekkelig informasjon eller angrerettsskjema, vil angrefristen likevel gå ut 3 måneder etter at varen er mottatt. Dersom kjøperen ikke har fått informasjon om angrerett i det hele tatt, vil fristen være 1 år.

Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Kjøperen skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding etter angreretten ble gitt, sende varene tilbake, eller overlevere dem til selgeren dersom selgeren ikke har tilbudt seg å hente varene.

Dersom kjøperen uttrykkelig har valgt en annen type levering enn standardleveringen som selgeren tilbød, skal selgeren likevel ikke betale tilleggskostnadene dette medførte.

Tilbakebetaling skal skje uten unødig opphold, og senest 14 dager fra da selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Med mindre noe annet uttrykkelig er avtalt med kjøperen, skal tilbakebetalingen skje ved bruk av samme betalingsmiddel som kjøperen benyttet. Kjøperen skal ikke betale noen form for gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Selgeren kan holde tilbakebetalingen tilbake til varene er mottatt, eller til kjøperen har lagt frem dokumentasjon på at varene er sendt tilbake. Dette gjelder ikke når selgeren har tilbudt seg å hente varene.

Kjøperen må bære kostnadene ved å returnere varene dersom angreretten brukes.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Selgeren kan kreve at forbrukeren erstatter verdireduksjon som følge av kjøperens håndtering av varene som ikke har vært nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og funksjon.

Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig. Kjøperen kan ikke angre på kjøp av varer som forringes raskt, varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, eller på lyd- og bildeopptak (herunder CDer, DVDer) eller datamaskinprogrammer hvor forseglingen er brutt.

Garanti og reklamasjon

Selger har ansvar for varen inntil den er overlevert til kjøper. Selger garanterer for at varen er som beskrevet eller vist i butikken på nettstedet. Selger garanterer at varen selges fri for salgspant og andre typer heftelser. Kjøper kjøper varen slik den er beskrevet eller vist i butikken på nettstedet. Varene er brukte varer og bærer preg av slitasje. Derfor selges varene i den stand de er i og med de eventuelle mangler varen har. Varene var en del av inventaret til Britannia hotell og har blitt brukt av hotellets gjester. Selger har ingen ansvar for mangler eller feil på de varer som selges slik de er.

Erstatning for økonomisk tap kan ikke under noen omstendighet overstige varens kjøpesum inklusive avgifter og gebyrer. Ved uenighet eller tvist, så skal uenigheten eller tvisten søkes løst direkte mellom selger og kjøper.

ved forsinket betaling/inkassogebyr: Dersom kjøperen ikke betaler kjøpesummen i henhold til avtalen, kan selgeren kreve renter av kjøpesummen etter lov om renter ved forsinket betaling. Ved manglende betaling kan kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso, og kjøperen kan da bli holdt ansvarlig for gebyrer etter lov om inkassovirksomhet og annen inndrivning av forfalte pengekrav.

ved uavhentede ikke-forskuddsbetalte varer: Dersom kjøperen unnlater å hente ubetalte varer, kan selgeren belaste kjøper med et gebyr på kr 500,- + frakt tur/retur. Gebyret skal maksimalt dekke selgerens faktiske utlegg for å levere varen til kjøperen. Et slikt gebyr kan ikke belastes kjøpere under 18 år.

Personopplysninger

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. Selgeren kan kun innhente kjøperens personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig.

Cookies

Vår nettbutikk inneholder såkalte cookies. Du kan se deg rundt i Internettbutikken uten cookies, men du kan ikke handle. Vi bruker cookies for å håndtere innholdet i din handlekurv. Det er en tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi lagrer også informasjon om du har valgt å se kategorisidene med eller uten bilder. Dersom din webleser eller brannmur er innstilt til å hindre lagring av cookies kan nettsiden slutte å fungere eller du kan få problemer med å gjennomføre et salg.

Om butikken

Rådgivning

Vi har 49 bankkontor i hele Norge, med dyktige rådgivere som er klare til å gi deg personlig oppfølging og rådgiving.

Finn bankkontoret nærmest deg

Support24 Privat

Vi hjelper deg døgnet rundt med tekniske spørsmål om nettbank, mobilbank, BankID, pålogging og bankkort.

Ring oss på 22 39 77 00

Support24 Bedrift

Har du spørsmål om Nettbedrift ring oss på 22 39 78 00

For andre bedriftshenvendelser ring 22 39 79 00 mandag til fredag kl. 08:00-16:00.

Sperre kort

Privat Fra Norge: 22 39 77 00 Fra utlandet: +47 22 39 77 00 Bedrift Fra Norge: 22 39 78 00 Fra utlandet: +47 22 39 78 00